torsdag 1 september 2011

ett besök på..

...vårdcentralen för oscar idag. han har fått hjälp med andningen ,inhalerat o fått kortisontabletter o hans andning är lättare nu ,skönt för både han o även för mig som varit orolig. han har haft en jobbig natt med sin astma som oftast blir mycket värre vid förkylning.
han fick utskrivet mer medicin så när vi gick därifrån tog vi en sväng förbi apoteket för att hämta medicin....huvva det är inte billigt med mediciner , några hundra kronor fattigare. men så länge medicinen hjälper så är det ju bra.
passade på att springa in på kiosken för att förlänga vårat keno ,en vinst på hela 15 kr på sex dragningar.....hoppas nu på en stor vinst kommande dragningarna. =).....
det är höst ute nu ,det känns i luften o snart är det dax att leta fram vinterkläderna.
vi har osett en film som jag hyrde i går så nu blir det snart filmtajm i soffan för oscar o jag. jag har som vanligt värk o behöver vila så mycket som möjligt i dag o då passar det bra att kolla film =)
sen vi kom hem har jag kokat en kopp kaffe för att få kroppen varm efter att ha varit ute o gått och en ananaspaj bit har slunkit ner i magen =).......ha en bra dag så är jag tillbaka senare /ting

Inga kommentarer: