onsdag 31 juli 2013

oväntat på morgon

helt oväntat plingade det i min telefon. bästa vännen hörde av sig och jag fick bråttom här när jag låg kvar i sängen under täcket....upp upp och försökte hitta kläder att dra på mig.....inom en minut var jag påklädd och redo att ta emot besök......tack bästa du för att du tog dig tid att titta förbi vännen =)
kändes bra om än lite ledsamt och  jobbigt  känslomässigt att prata ,men det gjorde gott. vill och behöver  prata så mycket mer med dig hoppas du har tid och ork att lyssna snart igen. du säger att du finns bara här runt hörnet så jag får lita på att jag kan vända mig till dig när livet känns hopplöst ,kan jag det min diamant?
  grubblerierna fortsätter det är inte lätt att bara sluta sådär tvärt  fundera ,men jag har nog bestämt mig att finna ro och vänta på att mitt liv tar en annan vändning. jag väntar men jag orkar inte vänta hur länge som helst.....hur länge ska jag orka vänta egentligen?
jag VILL INTE  och KAN INTE  släppa det jag har (inte än)  för det är alltför värdefullt för mig.
kommentarerna lyser med sin frånvaro och det ger mig ingen inspiration till att blogga ....för att jag ska få inspiration att skriva inlägg så behövs det respons på inläggen jag lämnar.
eftersom jag funderar så mycket så finns även bloggandet i mina tankar , ska jag dra ner på bloggandet ,sluta helt att blogga eller ska jag fortsätta göra inlägg i vanlig ordning ? ge mig ett svar på den frågan.
ledig idag och va sjutton ska jag hitta på att göra?.....känner faktiskt inte för att göra så mycket. jag har liksom "dragit" mig tillbaka och håller mig mest för mig själv vilket inte är alltför bra. jag måste nog börja dra mig ut och visa mig ute bland folk och leta upp lite vänner för att få ett mer socialt liv. det kan jag skriva ner på min "att göra lista" egentligen kan jag skriva med stora bokstäver på listan. SKAFFA ETT NYTT LIV....de orden innefattar så mycket. tyvärr är det lättare sagt än gjort....men mitt mål är som bekant att bli LYCKLIG och MÅ BRA.....
så frågan igen ska jag minska ner på bloggandet ,sluta blogga eller fortsätta i vanlig ordning? ...

Inga kommentarer: