lördag 20 juli 2013

lördag morgon

så typiskt att jag alltid vaknar så tidigt. 05.27....somnade om och vaknade 06.37 låg kvar under täcket några minuter sen klev jag upp ,men är nu tillbaka i sängen under täcket. tittat ut genom fönstret ser att det regnat i natt och solen lyser. håller tummarna för att det ska bli fint väder denna dag ,väderprognoserna säger att det ska bli ostadigt inte så varmt men dem kan ju ha fel.....
jag har sovit bra i natt och drömt mycket =)......tyvärr får jag aldrig vakna upp utan värk i kroppen men men jag vaknar i all fall......inte blev det läsa min bok i går kväll jag glodde på tv såg bla lite av en film som visades på tv4 long kiss good night innan jag somnade.
vad jag ska göra i dag vet jag inte ,det bir nog fara ut och se på byn vad som händer.=)....
det skulle väl vara nån brännbollsturnering el nåt .....jag har tänkt lämna in diverse spel och hålla tummarna för en vinst =)
TACK bästa vännen för din kommentar ,ja som du läste hade jag inte heller  så mycket att göra i går kväll det blev som vanligt en tråkkväll hemma framför tvn. hoppas på en roligare dag och kväll idag då...=)....hör av dig när du vill kram till dig.
snart blir det en kopp kaffe och sen får jag se vad som händer.....hej hej

Inga kommentarer: