söndag 17 februari 2013

eftermiddag /kväll

ja då är jag tillbaka här med ett inlägg. ett par timmar har nu passerat och jag har varit ut en sväng på affären för att handla några saker (anton var chaffis o bärhjälp). när jag kom hem så stälde jag mig vid spisen för de andra verkade vara handikappad för ingen tog sig för att laga mat dem bara gnällde och var hungriga...hmm.....jag hade ingen lust att stå vid spisen men jag orkade inte höra deras gnäll så jag lagade mat och det blev tyst på deras gnäll och dem tackade (helt otroligt) för dagens middag.
det gör dem inte ofta.....
nåja diska undan fick dem sannerligen göra själv. min telefon ringde =)...en mycket god vän ringde och vi surrade en lång stund ,tack för ditt samtal ring gärna fler gånger för jag uppskattar verkligen att höra av dig.=)....
när jag hade pratat i telefon så ssatte jag mig vid datorn och la in räkningar som ska betalas i slutet av månaden , aldrig kul men nödvändigt.
efter det så har jag hängt tvätt o sånt och lagt in en annons på tradera här ska säljas en klänning som bara använts en enda kväll. (hoppas jag får bud på den =)....
avslutningsvis ställde jag mig åter igen i duschen ,jag praktiskt taget bor i duschen så skönt med värme. håret har jag oxå tvättat o borstat ,skönt att ha det gjort.
dagens middag: pasta bolognese
nu blir det att slappa och se tv ha en fin kväll ....

Inga kommentarer: