torsdag 28 februari 2013

den här dagen ,lite av varje o flytt

ja så sprang jag ner på jobbet full fart fyra timmar sen gick jag hem. tänkte vila men ingen ro i kroppen så jag tog en dusch. när jag precis klivit ur duschen ringde en god vän =)....kul att höra av dig som alltid och trevligt att få träffas =).....det gör vi snart igen  vi har alltid så kul då vi träffas eller hur vännen? =), saknar dig redan o våra pratstunder.....bamsekram till dig =).
nåja jag blir åter igen ensam så jag gjorde mig klar o drog i väg ut på byn ,blir alltför rastlös att bara vara hemma då tycker jag det är roligare att va ute o ränna lite.=)....
efter ett tag så gick jag hem o där möttes jag av de andra i familjen. anton taggad o ville på en gång börja flytta in saker i sin lägenhet.
klart vi tog oss an det. först åkte jag o anton dit med lite småplock. sen åt vi pizza innan dem drog i väg för att hämta möbler , själv valde jag att stanna hemma o vila lite. jag väntar bara på ett samtal sen springer jag i väg till lägenheten där jag ska fixa o plocka när dem kommer dit med möblerna o de andra.
det blir en sen kväll kan jag tro ,hoppas jag ska kunna o hinna sova ett par timmar i natt.
nåja så kan det va ibland. ingen rast ingen ro ,men vem behöver det ?......det håller mig sysselsatt o det är bra =) ,bättre än att sitta inne o tråka en kväll som det oftast blir.
lämna gärna kommentarer  hej så länge

Inga kommentarer: