måndag 21 mars 2011

måndag o det är en ny vecka

....klockan är dax att gå o lägga mig snart ,men först lite tv =).
morgonen började med att jag vaknade 05.50
drack mitt morgonkaffe
anton for till skolan
jag tog en dusch och sen väckte jag oscar som gick till skolan ,kvar hemma var jag. idag har jag dammtorkat ,plockat,diskat undan ,vikit o hängt tvätt och VILAT däremellan självklart.....eftermiddagen så slapppade jag mest o såg tv.
vid 13.30 kom oscar hem och han var rejält blöt för det regnade när han gick från skolan.
han var hemma o käkade sen gick han i väg till ishallen för att åka skridskor.
anton slutade tidigare idag och han var hemma vid 15.
dagens middag blev inte avancerad. bara varmkorv o bröd. mätta blev dem och det är huvudsaken. roger var hemma efter 17.30.
då han käkat o druckit kaffe for vi bort en stund. han hjälpte en kompis att repa bilen och jag var med o surrade den korta stunden.
efter det så for vi för att köpa blomjord o krukor , till min besvikelse fanns det inga krukor som jag hade tänkt ha ,så jag struntade i att handla blomjord. får vänta tills dem får in mer krukor. mina blommor behöver verkligen hamna i ny jord o krukor.....så denna vecka måste jag bara få tag i krukor.
resten av den här kvällen har jag bara varit hemma o slöat. känner mig trött det är snart sova som gäller. keno gav en vinst på 5 kr .....hahaha.....det är omöjligt med en högre vinst verkar det som.........nu lämnar jag datorn o säger sov gott

Inga kommentarer: