fredag 25 mars 2011

en mardrömsdag

har det här varit inte alls kul. sprungit på vårdcentralen två gånger för samma symtom ,andra gången fick jag hjälp , tack o lov. en penicillinkur som varar i sju dagar. lite bättre känner jag mig redan efter bara två tabletter ,kan det va så el är det inbillning? ....
idag har främmandet avlöst varandra =) kul ,först kom en god vän och drack kaffe. tack för titten L ,var det mitt sällskap o fika du kom för el enbart för snuset ? ...haha....kom gärna o hälsa på fler gånger.
jag har nu ett extra barn här ,lillasysters pojk kom i eftermiddag. och tidigare i kväll fick jag främmande ,lillebror o hans sambo.
eftersom jag varit krasslig och inte alls pigg så stekte roger hamburgare så det blev dagens sena middag. pojkarna ville hyra en film så vi for ut o hyrde en film så kvällen har dem tillbringat i deras rum framför tvn. jag har tittat lite på filmen ,men även nån glimt på lets dance ,det är ju finalen ikväll och jag undrar vem vinner skon detta år?.....antingen blir det andersson el andersson =)
kvällen kenoresultat ser ut följande : vi vann 15 kr , L . mina egna rader gav en vinst på 10 kr.
nu ska jag se lite tv och efter det filmen vi hyrt till pojkarna. ....ha en bra kväll....sov så gott

Inga kommentarer: