lördag 5 mars 2011

lördag

....ja så har lördagen blivit kväll. dagen började 08.40 då jag vaknade för femtioelfte gången och då klev jag upp tog en dusch ,klädde på mig o drack kaffe. roger o pojkarna klev upp käkade och for upp till garaget. jag blev ensam hemma och jag mådde gott o njöt. efter ett tag så var jag o lämnade in keno och usch vad det blåste ute. när jag kom hem så hade jag lite energi för att jag började baka en kaka och skalade potatis till middagen. då klockan var runt 12.45 fick jag främmande lillebrors sambo och hennes syster o flickor.
för att göra något gick vi ut på byn för att strosa runt på affärerna och så klart köpte jag en ljuslykta o ljus och en duk =).
vi gick hem för att dricka lite kaffe o fika och medan lillebror och dem var i garaget o skruvade så var dem här hela eftermiddagen. jag har hunnit tvätta och hänga tvätt även idag. roger o pojkarna kom hem efter 17 och då åkte även dem hem.
nu resten av kvällen blir det nog att tillbringa tiden framför tvn och ta det lugnt för jag fick ju inte speciellt mycket vila den här lördagen. nåja jag är nöjd o glad över den stund jag fick njuta av på förmiddagen. alla dagar blir inte riktigt som man tänkt sig....och självklart är det alltid kul med främmande. kenot gick inte nå bra idag ,ingen vinst.tack vännen för din kommentar alltid kul att höra av dig.... ha en bra kväll

Inga kommentarer: