tisdag 15 mars 2011

kvällspromenaden


...avklarad. anton skulle med ut o gå ,men då vi mötte oscar så orkade inte dem gå nå längre så dem gick hem medan jag fortsatte min promenad. jag har varit iväg på tre promenader idag , är alltför rastlös av att bara vara hemma och inget att göra.

håller på att planera en lite tripp ,besöka släktingar som jag inte träffat på sisådär tjugofem år. alltså det är dax för en träff=). ska bli kuligt, ser fram emot det.

roger är uppe i garaget och pojkarna är påväg att bädda ner sig ,här är det med andra ord lugnt. själv sitter jag här vid datorn och väntar på att få se tv kl 22.

har haft främmande en stund ikväll som for i samma veva då vi gick på promenaden.

imorgon är det som vanligt upp tidigt. oscar går till skolan som vanligt medan anton ska till tandis 08.10 och därefter åker han med bussen till skolan o roger jobbar.

hmm.....vad ska jag då hitta på?......kanske ta en promenad ,laga mat ,träna o VILA....som vanligt.kenot gick åt helsike ikväll......=( däremot gick mina egna kenorader lite bättre med en vinst på hela 25 kr=)....nu ska jag koka en kopp kaffe och slappa......

Inga kommentarer: