söndag 20 mars 2011

söndag

....och den startade tidigt som vanligt. vaknade 05.30 låg kvar för inte kan jag ju kliva upp hur tidigt som helst ,lyckades slumra till ett par ggr innan jag 07.10 klev upp.....
kokade en kopp kaffe och efter en stund väckte jag roger för att få fara i väg o pimpla. solen lös och inte ville jag vara inomhus. då pojkarna o roger vaknat o klivit upp gjorde vi oss i ordning för att fara. vi lämnade av pojkarna i garaget och vi for till "krokan" för att pimpla o njuta av solen. vi fick sällskap av en god vän. tyvärr så började det blåsa ,inte alltför varmt som precis när vi kom dit. efter knappt två timmar gav vi upp och åkte hem för att få lite värme. tack för fiskarna L , det blir till att steka dem nån dag framöver=).
sen vi kom hem har vi handlat ,kylen hade börjat gapa tom och därefter åkte roger upp till garaget för att hämta anton. under tiden tog jag en varm dusch och sen lagade jag mat : potatisgratäng stekt pariserkorv ,stekt ägg o grönsaker. oscar kom hem från ishallen roger o anton kom hem för att äta innan dem for till hans föräldrar. nu är jag o oscar ensam hemma.
jag har slappat i eftermiddag och ser nu nybyggarna som visas på tv4 film . jag har hunnit tvätta en hel del kläder ,hängt o vikit. nu är snart maskin nr två klar och då ska det hängas på tork.
ikväll är det bingolotto och jag har två lotter och då hoppas jag på vinst så klart. jag hoppas även att vi får storvinna på keno i kväll...=)....ha en fin kväll.....

Inga kommentarer: