lördag 23 oktober 2010

sovmorgon

....har vaknat flera gånger på morgon men somnat om och vaknade strax före 10 ,ootroligt lång sovmorgon känns som att jag sovit bort hela lördagen..hmm....har druckit en kopp kaffe och under tiden funderat vad jag ska hitta på idag ,nåt som är kul vill jag göra men vad?.... fick brev från fk igår och jag kan inte sluta oroa mig över det. de sa att det saknades några uppgifter på mitt läkarintyg och för att jag ska få sjukpenning måste de uppgifter fyllas i av läkarn jag var till...hmm....det första jag gör måndagmorgon är att ringa vårdcentralen ,dem måste ju hjälpa mig för jag måste ju få sjukpenning jag lever ju inte på luft o vatten och jag har utgifter som alla andra.....det brevet förstörde denna helgen för mig...hoppas det löser sig och att jag får in pengar om några veckor iaf.
har kollat mitt horoskop för dagen och det säger jag kommer vinna på lotteri ...haha...vore kul om jag kunde få en fet vinst. jag köper nog nån trisslott när jag lämnar in lottot idag=)
promenera det ska jag göra för idag är värken inte nådig med mig,orkar knappt hålla upp armarna och är stel i nacken så förbaskat....hmm...vill göra nåt kuligt som inte är alltför påfrestande för min kropp....

2 kommentarer:

Anonym sa...

känn lugnet det löser sig ska du se

annelie sa...

ja jag hoppas det löser sig till det bästa