torsdag 28 oktober 2010

kvällsshopping


...torsdag och jag vaknade tidigt ,blev väckt. låg kvar och slöade ett tag innan det var dax att kliva upp o göra sig i ordning för att gå o få massage.
efter det så gick jag hem för att vila och se film.
sen for vi ut o rantade och hälsade på en kompis. väl hemma igen så blev det en snabb o lätt middag ,varmkorv o bröd som roger o anton lagade idag ännu en dag då jag slapp stå vid spisen ,jag börjar känna mig lite bortskämd. har inte gjort så mycke nytta idag annat än diskat plockat ,tvätta kläder o vikit tvätt.
vid kl 18 fick vi främmande ,min farbror o hans fru =), trevligt främmande. då dem for gick jag oscar o roger ut på byn för att gå i affärerna ,kul när dem har kvällsöppet och då passar jag ju på att shoppa såklart =).
20% rabatt på mim så det var första affären jag var in på. där köpte jag jeansleggings ,top o en mössa till mig o till oscar köpte jag en tröja. med de köpen så kom jag upp i högsta bonusgränsen som innebär vip kort 10% rabatt vid köp för minst 300 kr =) och det räcker fram till årsskiftet. jippiiii.när jag tog mig därifrån så gick vi in på ica och efter det så var klockan 20 och vi gick hem igen. roger o pojkarna är nu i sovstugan ,här sitter jag framför datorn känner mig knäckt o min kropp värker rejält mycket.
idag har det varit kyligt och nu i kväll väldigt halkigt ,undrar hur morogndagens väder blir. i morgon är det fredag och jag har inga som helst planer inför helgen.
nu ska jag kolla om jag vunnit på kenot snart ska jag bädda ner mig ,ha det gott /tingeling

Inga kommentarer: