onsdag 6 oktober 2010

bonde söker fru

.....har börjat visas på tv4 och vi satt framför tvn och klart vi disskuterat årets bönder.nåja ska bli intressant att följa på deras resa att hitta kärleken.
tidigare i kväll tog jag en promenad ,jag behövde lika köpa mer snus ,utan snus försmäktar jag riktigt säkert. kom hem lagom till halv åtta hos mig även det programmet visas på tv4.
alltså ....känns som att det är nästan det enda jag gör nuförtiden är "hänga" framför dumburken. jag gör faktiskt lite annat oxå ,tråkigt att jag inte kan gå ann som duracellkaninen jag har inom mig. rastlös är ett ofta förekommande ord i mina texter och ja jag lovar att försöka använda mer positiva ord =).värk ,ja det har jag ,försöker förtränga det så gott jag kan.
vila ,vila o vila det är nog det jag behöver och motionera mera =).
anton stupade i soffan av utmattning när han kom hem med en fruktanssvärd huvudvärk. han blir hemma nerbäddad i sovstugan i morgon (han skulle inte haft för bråttom tillbaka till skolan ).oscar är nerbäddad och sover ,än så länge är han pigg ,peppar peppar.....
klockan tickar och snart är det dax att lägga mig under täcket och jag tar med mig min bok. men jag ska bara (alfons åberg citat) kolla om jag vunnit på lotto o kenot i kväll. jag säger bara hoppas hoppas =).......

Inga kommentarer: