tisdag 26 oktober 2010

lunch: janssons frestelse

jag bjöd på lunch och det blev verkligen godkänt betyg på min janssons =).
morgonen började med att jag vaknade 07.40 klev upp och kokade kaffe för att piggna till och förbereda lunchen. då maten gjorde sig färdig i ugnen vilade jag min värkande kropp och ganska precis när jag tog ut maten kom min kompis och var hungrig och efter det så kom roger. eftersom jag inte äter janssons satt jag med ,knaprade på en macka och surrade. trevligt ,bjuder på lunch gör jag fler gånger=).
jag diskade undna ,roger dammsög golven och sen åkte vi bort en stund. tycker jag sitter hemma och då är det kul att komma bort nån stund då o då.
på eftermiddagen värmde jag mat från i går ,inte för att jag var hungrig mest för att få i mig nåt sen la jag mig i soffan framför tvn ,var riktigt färdig och slumrade till ett tag.
jag har mest bara slöat i kväll förrutom en stund då vi tog en promenad till affären och hem igen.kändes ganska halkigt på asfalten och det har blivit minusgrader ute men ingen snö har kommit idag. endast lite vitt på marken från den dag det snöade senast.
roger o pojkarna är som vanligt uppe i sovstugan där dem trivs bäst. jag är här och det är lugnt o tyst ,sitter vid datorn och ser tv och bara är.......ha en fin kväll

Inga kommentarer: