söndag 17 oktober 2010

lugnet

...har åter lagt sig. roger o pojkarna har farit upp till bergträsk igen. dem har varit där hela dagen och kom ner för att käka ,duscha och surra lite med mig.
idag har jag mest bara varit hemma och bakat en kaka .var ut en sväng på byn för att köpa lite köttfärs och en vaderad postpåse som jag ska skicka parfymen jag sålt på tradera.=). jag har lagt ut en ny auktion ,en klänning jag använt ett fåtal ggr. få se om den oxå blir såld , det vore kul att sälja i väg lite av sånt jag inte använder för att kunna köpa lite nytt som jag kan o vill ha =).
när jag kom hem igen så kunde jag börja med middag ...jo jag har faktiskt lagat middag för även idag ville ingen annan laga mat , det blev lasagne ,gott=).
sen var det bara för mig att vila resten av eftermiddagen för jag har så j.....ont.
ikväll har jag spelat bingolotto ett tag sen ville anton att jag skulle följa med dem ut o handla och så var vi till min mor för att anton skulle lämna hon lite potatis.
strax före 21 var jag åter hemma ,ensam. jag har tagit en dusch och nu sitter jag i soffan framför tvn för att kolla på tv4 ,dem visar rally brudar ,men först lite datatid ....=). än ett tag orkar jag vara vaken ,tänk vad en stunds slumrande på soffan kan göra en pigg o vaken. men värken är fortfarande kvar ,vill inte släppa.....nåja jag håll å va van med den. i morgon är det skola för pojkarna och roger har tänkt fara på jobbet och prova jobba ,trots ryggont.få se om jag blir väckt tidigt i morgon ,kanhända att oscar åker med roger ner på byn innan han åker till luleå. ja jag får ju vila under dagen och jag är ju van att kliva upp tidigt.....

Inga kommentarer: