söndag 26 maj 2013

söndag och jobb

ja nu är det en ny dag och jag är här. första natten i läggan och jag har varit vaken några gånger men ändå sovit ganska bra. bäddade ner mig runt midnatt såg tv en stund innan jag somnade. vaknat tidigt som vanligt 05.55. bästaste vännen ringde strax efter kl 06.00 för att höra hur jag sovit och så , det värmer mitt hjärta att det är nån som tänker på hur jag har det. vi pratade ett tag och jag låg kvar under varma täcket klev upp strax före 07.30. har ju inte bråttom någonstans så jag kan ju slappa o bara ta det lugnt.
jobbar gör jag idag öppet butiken mellan 12-15. jag har tagit en dusch och klätt på mig gjort mig redo för dagen. har plockat i mina saker en stund. nu har jag precis druckit en kopp kaffe och ätit mackor.
idag är det mors dag så innan jag går på jobbet ska jag förbi och köpa en morsdags blomma som jag sen ska sätta på min mors grav i eftermiddag.
mina planer för dagen jobba och besöka graven sen så vet jag inte ,jag tar dagen som den kommer och hoppas nåt roligt händer....=)....ha en fin dag

Inga kommentarer: