lördag 4 maj 2013

lördagkvällen hemma

ååhh vad jag varit slö heeeela kvällen. bara varit hemma och inte gjort så mycket. pratat i telefon  med bästaste vännen =).
efter att ha pratat i telefon så har jag sett tv o ser fortfarande tv , på spaning med bridget på tv3 ,en både bra o rolig film =),nu börjar den om efter reklampausen men jag fortsätter blogga lite innan jag fortsätter se filmen färdigt.
den här kvällen har varit lugn o tyst ,det mesta av kvällen har jag tillbringat ensam. Oscar kom hem vid 21.30 o Roger kom hem ett tag senare. medan jag sitter här i soffan så är de andra i Oscars rum där dem sitter vid datorn o surrar.
tänka sig det är helt otroligt att jag är vaken än jag som har varit så trött så länge...=) men jag vill ju inte sova bort en hel lördagkväll. =).hade varit roligt om nåt roligt hade hänt =). när filmen är färdig om en stund så är det lika bra att bädda ner sig o sova ,hoppas kunna somna o sova ett par timmar. drömma sött det kommer jag att göra =).....
jag har inte hunnit lämna in nåt spel för i kväll ,känns lite tråkigt för nu kan jag  ha gått misste om en eventuell vinst =(....
TACK bästaste vännen för pratstunden och din kommentar ,som alltid gör det mig glad att höra av dig. ja vi får leva på  annat då vi inte får vinna pengar. pengar är inte allt det finns viktigare saker i livet som är mer värt. =)....i morgon blir det en sväng på loppis. hör av dig närhelst du vill kram till dig , du är guld värd =)
nu ska jag avlsuta mitt inlägg o säger sov gott o dröm sött kram

Inga kommentarer: