torsdag 30 maj 2013

längesen...

ja nu känns det längesen jag var här ...=) bättre sent än aldrig.
nånå....blev väckt i morse strax efter kl 06.00 av bästaste vännen =)KUL att höra av dig vilken tid på dygnet som helst. klev upp medan jag pratade i telefon och började leta kläder för dagen.
avslutade samtalet en stund senare gjorde mig klar och klädde på mig och cyklade i väg för att hjälpa bästaste vännen ,blir väldigt glad att kunna hjälpa dig. =) du är värd din vikt i guld =).....jag finns alltid här för dig det vet du....
nånå sen cyklade jag förbi hem drack en kopp kaffe och åt en macka sen cyklade jag i väg på jobbet. jobbat mina timmar och när klockan var 14 så cyklade jag hem bytte kläder och for till en kompis och hennes barn för att sola o leka med barnen. det är superduper jättevarmt o skönt ute och efter att ha varit där 1.5 timme så cyklade jag hem. har precis tagit en dusch och intagit ryggläge i soffan.
är megatrött och känner mig tom. funderar på meningen med livet.....vad är meningen med livet egentligen?......känner mig liksom nere idag ,skulle behöva göra nåt som får mig att må bra.....ååhhh....jag vet vad det skulle vara =).....jag tänker ,längtar och väntar......
i morgon fredag blir en lång dag ska vara på jobbet vid 09.00 sen åker vi till vår nya butik i Kalix som ska öppna inom kort jobbar där mina timmar sen kan det bli lite sightseeing innan vi åker hem har jag fått veta =).....jaja...ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra....nu ska jag i alla fall vila lite..
hej hej

Inga kommentarer: