lördag 14 juli 2012

skön lördagkväll

när roger o oscar kom hem efter att ha varit o käkat så åkte vi till ett par kompisar för att fika o surra en stund , TREVLIGT. när vi suttit där ett tag så blev det tal om fiske och vips så blev det bestämt att vi skulle i väg o fiska. tråkigt nog inte till tjärn där vi brukar hålla till och dit jag velat åka. oscar fick än en gång bestämma över roger han ville fiska från båten våran i bergträsk.
roger o oscar skjutsade hem mig gjorde sig klar o for i väg upp. kvar hemma gjorde jag mig klar i lugn o ro ,lugnt o skönt. sen åkte jag upp med vår kompis.
vi fiskade från båten (roger oscar jag o vår kompis) ,KUL och väldigt rogivande att bara få vara ute med  trevligt sällskap och några  fiskar fastnade på krokarna mest aborrar.
när vi fiskat drygt 1.5 timme så gav vi upp och for till sovstugan för att koka en kopp kaffe innan vi åkte tillbaka ner på byn.
 kvar uppe i sovstugan är roger o oscar. jag har det lugnt o skönt hemma. har tvättat av mig o krypit upp i soffan under filten  har precis ätit kvällsmackor o har en kopp te bredvid mig. snart är det dax att jag bäddar ner mig o läser min bok efter en trevlig kväll...=) ...sov så gott o dröm sött /kram

Inga kommentarer: