lördag 28 juli 2012

en dag på stan och pdol

hemkommen från en dag på stan pdol yra vill jag minst sagt kalla detta. hujja vad folk denna dag ,solen sken och vilken underbar värme. kanske inte det optimala vädret för shopping men lika bra att passa på när oscar o en kompis var på tivoli.
mitt uppdrag idag var att hitta kläder till roger o oscar (det gjorde jag) ,men jag hittade en del åt mig själv oxå   =) ,vilket inte är så ovanligt =)...roger han följde med bakom mig ,en gång tog jag tag i handen o slet med han längs gågatan för att han inte skulle komma bort i folkvimlet. (där kom mamma takterna fram.) tappade ändå bort han en stund på gallerian ,men återfann han efter en stund.
jag köpte till mig själv 4 linnen ,2 tröjor ,1 klänning , 1 kjol , 9 trosor o 1 behå ,örhängen ,armband ,2 par strumpor och ett par snygga pumps...hmm....undrar om det var allt till mig. oscar fick strumpor, 2 t-shirts och ett par chinos. roger köpte 2 par byxor, 2 pike'tröjor ,1 t-shirt, strumpor o 3 kortärmade skjortor.
medan vi shoppade så ringde oscar dem var klar på tivolit och ville i väg o käka så vi gick o mötte upp dem. käkade pizza på blå ängeln, GOTT och väldigt behagligt att få sätta sig ner en stund efter spring på stan. efter maten körde vi till dollarstore det var sista affären denna dag vi besökte......efter lite shopping där åkte vi mot byn......
väl på byn for vi förbi ett par kompisar där drack vi kaffe o surrade ett tag innan vi for hem.
känns skönt att komma hem o ta sig en dusch o slappa lite. vad som händer i kväll vet jag inte ,det är bara vänta o se vad kvällen har att erbjuda.......=)......





orkade inte hela min pizza =)

ha en fin kväll......

Inga kommentarer: