fredag 13 juli 2012

nä jag tror...

...det regnar idag ,det var ju tråkigt....=(....regnet det bara öser ner ingen rolig dag  speciellt om man måste vara utomhus ,vilken tur jag har och får vara inomhus denna dag. =).....
idag är det fredagen den 13.e.........otursdagen börjar med att jag vaknat med hur mycket värk som helst min nacke ,axlar o armar är mest utsatta denna morgon och jag har varit tvungen att ta en värktablett (vilket är ovanligt).
gårkvällen tillbringade vi o nå kompisar vid en tjärn och fiskade. =)....inte blev det mycket fisk men ändå ganska behagligt att få vara utomhus ,det drog i hop och blev dåligt väder så vi packade ihop och for hem för att slippa bli dyngblöta.
när vi kom hem så for roger o oscar i väg upp till sovstugan och kvar ensam hemma blev då jag. jag tog en dusch ,kokade en kopp te o åt nån macka sen bäddade jag ner mig och läste en stund.
hade megasvårt att somna pga värk ,vred o vände på mig hur länge som helst. när alarmet startade kl 07.30 så klev jag upp ,känner mig inte alls pigg o utvilad så jag dricker lite extra kaffe denna morgon så kanske jag blir piggare ......jobbar idag 12-16.
det måste funnits en mening med att vi fick två öron men bara en tunga.
 .......innan mitt kaffe blivit för kallt ska det drickas så jag avslutar här o nu.....hej hej

Inga kommentarer: