söndag 4 december 2011

slappardag o förkyld

....vilken slappardag jag haft idag....inte gjort mycket vettigt. roger o oscar drog i väg bort en ett par timmar o jag hade det lugnt ,tyst o skönt hemma på eftermiddagen. när klockan var 16 så kom dem hem o kort efteråt så for vi på affären för att handla lite för att ha nån enkel middag.
jag o roger käkade bruna bönor o stekt fläsk ,det var gott. till pojkarna lagade jag pasta carbonara o det gillade dem. anton kom hem för en stund sen o efter en kort stund så åkte han o hans kompis.
jag vaknade med en förkylning som under dagen har blivit en DUNDERförkylning.....huvva vad jag nyser o snorar ,JAG VILL INTE....va förkyld nå mer......är less har varit förkyld o hängig till o från så länge nu , när ska jag bli helt fri det eländet?......oscar sa mamma jag vet varför du är förkyld....det är för att du är ute i regnet. han är klok den pojken. själv säger jag ofta till han varför han blir förkyld o det är ju för att han är ute o blir kall o blöt o lite klädd.
kvällen tillbringar jag i soffan o har precis spelat bingolotto o ingen vinst blev det som vanligt. kan tänka mig att det blir att uppsöka sängen tidigt för i morgon är det jobb o jag ska upp tidigt ......men än en stund kommer jag hänga i soffan o se tv .....hej så länge

Inga kommentarer: