torsdag 8 december 2011

jobb ,slöa o shopping

mina nya röda funky fiesta jeans o en ny randig top =)
när jag slutade för dagen kl 12 så gick jag hem för att vila min värkande kropp. som oftast är det full rulle på jobbet från minuten jag kommer dit tills jag går hem ,men kul är det =)......
eftermiddagen har jag slöat en hel del ,tvättat kläder ,hängt o vikit tvätt. middagen idag : matrester.
jag tog en dusch för att piggna till klädde på mig o drog i väg ut en sväng för att besöka mim. =).....alltid lika trevligt.
och eftersom dem hade ringt mig angående ett par jeans så var jag ju bara tvungen in dit o oscar följde med mig. han sa  mamma ska du köpa ett par till jeans du har ju redan 80 par ...hmmm...inte riktigt 80 par har jag ännu men nog har han  ganska rätt för jag har huuur många som helst egentligen ,men det stod mitt namn skrivet på dem ...haha...jag brukar säga så då det är nått jag bara VILL ha =).....vilken tur att tjejerna lagt av ett par jeans i min stl annars hade jag nog blivit utan. nöjd med dagens köp gick jag förbi kiosken o lämnade in nya kenorader o håller tummarna att jag får vinna nu.
nu åter hemma o nu blir det vila. båda pojkarna är hemma nu o det är inte alls vanligt. roger jobbar över o kommer hem senare.
nu har det kommit en hel del snö idag o nu tycker jag de centimetrarna som kommit räcker gått o väl. =)......lika bäst att sluta surra o bara slappa innan jag ska ta itu med diverse sysslor.
hej hej

Inga kommentarer: