måndag 26 december 2011

slappardag o matlagning

....denna måndag har jag haft sååå megamycket värk främst i mina armar men även nacke ,axlar o bröstrygg. det har blivit en hel del vila för min del med andra ord.roger o oscar åkte iväg upp till bergträsk för att jag skulle få vara ensam o vila.
på eftermiddagen fick jag trevligt främmande ,lite surr o kaffe gjorde mig piggare o på bättre humör =). ungefär i samma veva kom roger o oscar hem o dem ville ha mat....roger hade ju lovat att just idag fixa middag ,men som oftast var det jag som var tvungen att rycka in o laga middag för han bara morrar när han måste stå vid spisen.
han hade köpt hem köttbullar o skalade potatis så jag gjorde hemgjord potatismos ,stekte köttbullar o gjorde en krämig sås. efter det så har jag mest bara vilat o sett tv. kan påstå att jag är ganska så less o uttråkad ,vill absolut hitta på nåt annat  att göra. roger o oscar har varit i väg o bowlat i kväll o anton har kommit hem ,men far snart igen.
funderar på att fara ut på affären skulle behöva handla lite inför mortgondagens middag. om jag har mindre ont i mina armar o orkar lyfta armarna så kanske det blir en paltgryta i morgon ,annars blir det nåt annat.
kenot gick inte nå bra ikväll ,det är som vanligt med andra ord.....helt j-kla omöjligt att vinna på det spelet. lika bra att göra ett uppehåll tror jag.
jag lagar mat


dagens middag: hemgjord potatismos o köttbullar i krämig sås
ha en bra kväll ,är tillbaka senare hej hej

Inga kommentarer: