onsdag 22 december 2010

ja då var jag här

igen.....den 22:a december två dagar kvar och imorgon är det matlagning på schemat.
nåja än är det onsdagkväll och jag kan slappa i tv soffan. dagen började tidigt ,vaknade 05.14 klev upp men la mig för att försöka somna om.....klockan 07.00 klev jag upp ingen ide försöka somna om nå längre. drack så min första kopp kaffe och slöade i soffan och såg tv nyheterna. när klockan var närmare 09.30 orkade jag inte va vaken ,det blev en liten tupplur på soffan. oscar vaknade strax efter 10.
jag försökte få han till att hitta på nå och hitta nån kompis ,men icke det han skulle va hemma med mig sa han.....vid 12 gick ut på byn för att jag skulle ju lämna in lotto o keno ,sen handlade vi en julklapp till roger som oscar valde ut.
idag har det varit kallt och vi var inte ute så länge innan vi gick hem. efter en massa tjat från oscar så började jag koka knäck och när jag skulle hälla i formarna var jag inte snabb nog smeten blev seg och jag kastade bort säkert halva smeten och gav upp.
under tiden hade jag en ambrosiatårta på gräddning i ugnen och den blev iaf god.=)
en stunds vila innan det var dax för middagen som idag bestod av kotletter ,sås o ris (oscars önskemål). kvällen har jag mest bara slöat. roger o pojkarna är borta och jag har egen tid. har därför fått se tv i lugn o ro utan surr.
ingen vinst på varken keno el lotto i kväll......nu ska jag se lite tv sov så gott....

Inga kommentarer: