onsdag 8 december 2010

hemma

jag har inte varit ut en sekund denna dag ...brr.....riktigt kallt ute hela dagen. jag skulle behöva komma ut o ta en prommis ......
plockat diskat o lagat mat : kokt mandel potatis och köttfärssås och tränat de övningar jag ska träna och lite andra övningar =).
har haft mycket "egen" tid idag ,skönt. jag har njutit o mått gott.
roger har köpt sig en bil och nu hoppas jag tjatet om bil ska avta ,men om jag gissar rätt så är det snart något annat som ska köpas och tjatet är i gång.
jag har nyss sett bonde söker fru på tv4 pojkarna har kommit hem från sina kompisar.nu är det fullt hus här.
resten av kvällen ska jag bara slöa och dricka lite mer kaffe =).
kvällens keno gav ingen vinst är jag förvånad? ...nej inte alls faktiskt.
lottot gav mig ingen drömvinst men jag hade iaf 4 rätt som gav mig 26 kr....=)
min lilla pappa blev opererad igår och det gick bra. har pratat med honom han är svag och har en hemsk värk. det kommer nog att ta en lång tid till han är återställd.
pojkarna är påväg i säng och nu kom anton o sa börjar 10 i morgon tar en senare buss(09.30) o kommer försent tio minuter..hmm....man ska väl inte komma försent med vilja ,eller? blir det inte kvar sittning då? ....ja se ungar idag förstår man sig inte alltid på......nu låter det som att han ska åka in vanlig tid till skolan och vara i tid och det gillas av mamma för man ska inte börja med att komma försent det upprepas lätt då.......

ha en bra kväll

Inga kommentarer: