tisdag 28 december 2010

ibland så....

räcker inte tiden liksom till , i går var en sån dag.måndag klev jag upp som vanligt tidigt och gick i väg på massage 09.40 sen följde jag med oscar på sportringen för att köpa nya hockeygrejor och efter det gick jag hem. oscar for o åkte skridskor och var borta flera timmar ,anton hos kompisar och jag ensam ,ibland skönt med egen tid faktiskt men sååå ensamt däremellan.
slöade en del innan jag ställde mig vid spisen och lagade mat : pasta bolognese. när klockan va strax efter 15 kom så oscar hem ,roger kom hem vid 17 och anton vid 20.30 ,tur vi har en micro o kan värma maten. efter jag lagat mat så hann jag springa ut på mim och fyndade lite på mellandagsrean som startade där i går=) ,2 klänningar,1 tunika ,2 par tights och 1 spetsskjorta. =)
oscar for och sov hos en kompis i går. så varför sitta ensam ? jag hälsade på en gammal granne på berget medan roger var i garaget o eldade i pannan. strax efter 20 var jag åter hemma och resten av kvällen tillbringade jag framför tvn och såg sista programmet av hollywood fruar för den här gången och jag hoppas det snart börjar visas igen. =).
på morgon när jag vaknade 05.30 visade mätarn -27 ...brr...och tänkte det blir nog ingen shoppingtripp denna dag ,men det blev det för i piteå var det -20. så 09.15 blev jag hämtad av min kompis och vi for iväg.
lite besvikna blev vi för vi hittade inte mycket till rea. mellandagsrea då brukar det va hur mycket som helst att shoppa. dagens shopping för min del : underkläder ,1 tvspel till anton och en tröja till oscar. vi stannade och fikade på ett cafe sammanlagt har jag handlat för 400 kr idag.
när vi närmade oss byn så visade mätarn -31 ...brr....ruggigt kallt men vi gick in på mim för att kolla lite och jag hittade 1 top =) ,efter det så for jag hem ,skönt att få lägga sig i soffan o vila en stund.
dagens middag blir värma matrester från i går. och kvällen blir nog att tillbringa hemma om jag inte får för mig att ta en promenad i kylan......

Inga kommentarer: