fredag 17 december 2010

fredag eftermiddag


mycket riktigt så snöade det när jag öppnade mina två blå denna morgon. jag klev upp tidigt 06.05. väckte anton som skulle i väg till skolan o kokade en kopp kaffe för att få mig lite piggare för hua så trött jag var i morse. hade svårt att somna i går kväll vände o vred mig ett par timmar.
kokade en tallrik mannagrynsgröt till oscar så han skulle va mätt i magen när han knatade iväg till skolan. en trött oscar var tjurig och gormig. måste lägga sig tidigare på kvällarna för det är tröttsamt att behöva gorma med han varje morgon.
fick trevligt kaffe främmande tidigt på morgon. ,alltid lika trevligt L =).
jag la mig o vilade på soffan o somnade o sov i säkert lite över två timmar ,helt knäckt denna dag. =)skönt att nu känna sig utvilad.
fortfarande snöar det och vi ska åka o äta julbord i brändön ,utanför luleå i kväll. nog är det väl gott med julbord men det känns inte kul att åka så långt i det här vädret. jag hade hellre varit hemma.
jag har nyss spelat tre rader keno 3 och hoppas på vinst ikväll som alltid. ikväll tar vi full pott på våran keno3 L ,eller hur?. hoppas du får en trevlig helg och så hörs vi.
nu ska jag dricka kaffe och göra mig klar inför kvällen. hej så länge /tingeling

Inga kommentarer: