onsdag 7 mars 2012

värk , jobb ,garage o hem

.....kl 05.40 klev jag ut genom ytterdörren , stängde o låste o gick ner ut till bilen för att inta passagerarplatsen. vi styrde mot storheden sådär vid kl 06.30 var jag framme på jobbet. temperaturen visade -5 grader när vi lämnade kommunen. när vi kom till storheden så kändes det jättekallt , det blåser alltid mer el mindre o därmed känns det kallare än några få grader.
det har gått segt idag för att jag har haft sååå mycket värk ,men det är bara att härda ut o kämpa.en lång dag med arbete 7-16 därefter gick jag ut till rogers jobb o vi åkte förbi o handlade lite innan vi åkte hem till byn.
när vi kom på byn svängde vi förbi en kompis garage o roger hjälpte till att byta nå fläktremmar o sen efter det så åkte jag hem , (kom hem strax efter kl 18.30)  roger for o agerade chaufför åt oscar o kompis innan han sen kom hem.
anton som inte hade nån nyckel hem väntade på oss hos vår granne.denna kväll har sprungit i väg o jag har knappt hunnit med nån vila. kan påstå att jag är helt j-kla knäckt. efter att ha diskat , plockat ,  vikit tvätt o sist tagit en varm dusch har jag nu slagit ner lilla rumpan i soffan för att slappa en stund o se tv innan jag bäddar ner mig ,vilket jag kommer att göra mycket snart.
roger är uppe i garaget ,anton o oscar är hemma. här är det lugna gatan , skönt.
i morgon ska jag på ett möte ute på jobbet kl 09.00 medan oscar förmodligen sover o anton följer mest troligt med roger på jobbet så att han har nåt att göra i morgon när han är ledig.......
kvällens keno gav ingen vinst vilket inte alls är förvånande.......nu ska jag sluta surra o VILA min värkande kropp......sov så gott

Inga kommentarer: