torsdag 8 mars 2012

möte o annat

....mötet kl 09.00 var klart strax efter 10 ,fick lift ut på byn o gick hem var hemma vid 10.30 då tänkte jag vila men det blev ingen vila för oscar ville fortast möjligt ut på byn o in på radiohuset för att hämta min nya telefon. när det hade gått lite mer än en timme var vi klar o lämnade affären med min nya telefon. =)
kul att ha en ny vit fin iphone 4.
allt som jag hade sparat i min gamla telefon hade flyttats över till den nya , skönt då behövdes det inte fixas så mycket för att få den som jag vill ha den.
när vi kom hem trodde jag att nu ska jag få lite vila ...hmm....en liten stund sen ringde telefon o jag for i väg för att träffa en jobbcoach. en stund senare var jag påväg hem igen. denna dag har varit mycket spring o ordna, förrutom  det diverse hushållssysslor.  sånt jag inte hinner de dagar jag är i luleå o jobbar.
ikväll har jag iaf fått vila o sen ringde jag en kompis till anton som kom för att hjälpa mig fixa så att nu har jag  musik i telefon o nu har jag  till att börja med 270 låtar blandat o mer blir det en annan gång .....=)....
klockan tickar o snart vare sig jag vill eller ej så är det läggdax för lilla mig. väckarn ringer kl 04.30 i morgonbitti , jag jobbar i morgon o kl 16 har jag full dag o då är det helg för mig det ser jag fram emot. värk det har jag som vanligt hoppas jag inte har alltför mycket värk i morgon.
nåväl nu ska jag sluta surra för en stund o om ett tag bädda ner mig....sov så gott

Inga kommentarer: