måndag 26 mars 2012

ja då är jag på plats....

...här vid datorn. slutade jobbet efter halvdag (skönt) o jag hade skjuts hem till byn (skönt). anton o hans kompis hade kommit till luleå för att ränna runt lite o de väntade på mig.
innan vi lämnade luleå så var vi in en snabb sväng på jula (jag handlade inget). det var inte helt fel att ta sig hem tidigare ,var hemma runt 12.30.
jag fick främmande en kort stund efter min hemkomst ,jag bjöd på te o mackor o vi surrade ett tag innan det var dax för hon att dra i väg på jobbet.
jag tog itu med disken o gräddade en ugnspannkaka sen la jag mig för att vila o vänta på att tvättmaskinen skulle bli klar.
såå trött o såå mycket värk så jag har försökt vila mycket i eftermiddag , men jag klev upp från soffan o diskade ännu en gång ,hände tvätt o sen tvättade jag håret , helt slut i armarna att dem skakade pga all värk.
jag har tittat upp till grannen en kort stund för att se hur dem mådde. resten av kvällen kommer jag nog bara slöa o vila mig inför morgondagen ,då är jag ledig ....=)....ser verkligen fram emot egen tid hemma.
kenot gick inte nå bra idag ,men är jag förvånad tro? ...nope inte det minsta nu lär det dröja med nån större vinst kan jag tro. ha en trevlig kväll ....hej hej

Inga kommentarer: