måndag 12 mars 2012

eftermiddag /kväll o familjen annorlunda

....jag liftade hem med en kompis idag o var hemma strax efter kl 15. skönt att jag slapp sitta o trängas på bussen. =)....mycket tacksam för skjutsen o pratstunden.
när jag kom hem var o är fortfarande jättetrött ,men som oftast är det ingen rast o  ingen ro att komma hem o se de sysslor som ska göras. diska , plocka fixa iordning middag o annat. tur att jag hade energi i går o gjorde mat redo att värmas upp till middag idag (plättar).
kollade igenom dagens hög med post ,sen blev det en varm dusch o därefter diverse sysslor. oscar värmde pasta bolognese från gårdagens middag ,käkade o for till en kompis. jag sprang i väg upp till grannen en liten stund o anton kom hem strax efter.
sen när roger kom hem så stekte vi upp plättarna o käkade middag. sen blev det en vilostund i soffan , medan anton åkte upp till garaget o oscar var på bowlingträning. roger for i väg upp till garaget för att se vad anton pysslade med o kom hem efter bara en kort (ovanligt) stund igen.
när klockan var 20.00 var oscar o jag hemma o satt klistrade i soffan för att se veckans avsnitt av familjen annorlunda på tv4 ,alltid kul att se vad familjerna hittar på =).nu har nästa program på tv4 börjat maria vern ,drömmar av snö om jag kan hålla mig vaken ett tag till så har jag tänkt se det. snart är reklampausen slut o det är dax för mig att lämna datorn. jag passar på att säga sov gott dröm sött medan jag är vaken o vid datorn .......

Inga kommentarer: