torsdag 22 mars 2012

ledig dag o lite av varje

på förmiddagen gick jag ut till frissan där en kompis satt o blev fin i håret o jag surrade o höll hon sällskap o drack kaffe. =)....det tog ett långt tag men hon blev så fin i håret o vi gick därifrån in på min favvoaffär o jag handlade inget ....jo ni läste rätt ,kände mig jätteduktig för att jag inte belastade mitt konto på klädköp idag.=)....sen gick vi in på ica o jag handlade några saker innan jag senare gick hem. hade ju diverse sysslor att uträtta eftersom jag varit på språng ett par timmar.
jag tog en dusch o intog ryggläge i soffan o somnade en stuind därefter väntade sysslorna. jag vek tvätt ,hängde tvätt ,diskade undan o lagade mat. dagens middag : pasta bolognese stod på oscars önskelista. sen har jag slöat det mesta av kvällen o surrat med anon o hans kompis som varit hemma ett längre tag.
vi for iväg ut på affären för att jag skulle handla lite till pojkarna.oscar ska till kåbdalis o åka utför med skolan o ville ha diverse gott med sig o anton ville ha diverse gott upp till sovstugan då han o hans kompis ska sova där i natt. dem är lediga i morgon o ska skruva o dona där uppe under morgondagen. jag blir hemma i morgon orkar inte åka o jobba pga min värk o huvudvärk så det blir en hemma dag imorgon för min del. roger jobbar som vanligt.
nu ska jag bara slappa innan det är dax att krypa i säng o sova.....ha det bra o sov gott

Inga kommentarer: