onsdag 22 februari 2012

tråk slödag

....en dag hemma med oscar o här har det inte hänt mycket ,uträttat diverse sysslor o hunnit ut en sväng på byn för att handla några matvaror o hyrt en film.  hemma igen så blev det filmtajm (hall pass), hyffsat bra film. pratat i telefon en hel del idag ,vilket jag gillar eftersom att en god vän piggar alltid upp ens humör då man är uttråkad. =)
på eftermiddag lagade jag middag: potatismos o ugnsstekt falukorv. det har snöat hela eftermiddagen så det blev inte nån promenad då. senare i kväll tog jag en promenad =) , ingen snö som föll från skyn då. en behagligt skön prommis.
roger o anton var i ett garage o skruvade med en kompis o jag var oxå där o surrade en stund =).....sen vi kom hem så har jag bara slöat o sett lite tv ,men nu tror jag banne mig att jag bäddar ner mig o läser en stund ,väckarn ringer kl 05.45 anton sover hemma här i natt o behöver väckning då han ska o jobba i morgon. oscar har feber igen så han blir hemma även i morgon. kvällens lotto har jag glömt kolla ,bäst att göra det innan jag lämnar datorn.....sov så gott ,dröm sött

Inga kommentarer: