lördag 18 februari 2012

fiske ,mys o promenad

....vaknade o klev upp 07.00 gjorde oss klar för en dag ute på isen med kompisar. en fin dag varmt ,lite blåsigt men det gjorde inte oss så mycket för vi kunde tillbringa tid i en stuga för att laga mat ,elda o surra  en mysdag med trevliga människor.
kom hem strax före 13.30 tog en dusch o bytte om sen tog jag en promenad o det var verkligen behagligt när jag sen kom hem ett tag senare var jag väldigt trött o slö o ont i benen efter att ha plumsat i djupsnö tidigare då vi var o fiskade. ingen fiskfångst blev det idag ,men det gjorde inte nå eftersom det var trevligt som sagt ändå att bara umgås.
eftermiddagen har jag bara slöat ,helt knäckt. nu i kväll har vi varit i väg o handlat lite sen hem igen o fortfarande är jag  bara slö.
oscar har fortfarande feber o är risig ,lilla stackars pojk. vi kommer att tillbringa kvällen bara hemma framför tvn o jag håller tummarna att febern släpper o han mår bättre i morgon.
kvällens kenorad gav ingen vinst men än har jag en chans att vinna på lotto =) nu ska jag se postkodmiljonären på tv4 ....ha en bra kväll

Inga kommentarer: