söndag 19 februari 2012

bingolotto ,spårlöst ,big brother

...ja det är några av programmen jag sett i kväll. just nu är det reklampaus o då passar jag på att skriva ner några rader. bingolotto gav ingen vinst ungefär som vanligt. sen kl 21 var det så dax för veckans program av spårlöst o då fick man följa med en tjej som blivit adopterad från seoul o hon hittade sin familj. spårlöst är ett program jag gärna följer med o ser varje vecka.
sen böt  jag kanal för att se big brother...hmm.....ja få se om jag kommer att följa det under våren el om jag ska bojkoktta den "såpan".....
dagen har varit ganska tråkig ,varit hemma o lagat mat,tvättat kläder o slöat i stora drag. på eftermiddag så följde jag med när roger skulle skruva i ett garage. det blev surr o kaffedrickande medan dem skruvade. trevligt att få göra nåt annat än bara sitta inomhus inom dessa fyra väggar.
oscar är fortfarande sjuk ,men febern har gått ner iaf , han blir hemma i morgon. anton o en kompis sover i sovstugan o åker buss till skolan ,jag måste agera väckarklocka hoppas dem vaknar i tid o hinner med bussen =).
nä nu ska jag fortsätta se lite tv....sov så gott

Inga kommentarer: