onsdag 8 februari 2012

inställt möte o frissan

....jag klädde på mig o gick i väg till jobbet ,jag fick lift sista biten. jag var där i god tid o när klockan var 09.10 hade inte damen som jag skulle träffa dykt upp så då fick pl ringa o tro det eller ej hon hade glömt bort att hon hade ett möte idag i älvsbyn...hmm....sånt får ju inte bara hända men andra sidan så förvånar ingenting mig längre när det gäller det företaget. nåja jag fick lift ut på byn o gick därifrån hem.
då jag kom hem la jag mig i soffan o tänkte att jag kan lika gärna slöa ordentligt länge o det gjorde jag tills det var dax att göra sig i ordning för att gå till frissan.=)....jag har nämligen lyxat mig i dag med ett besök hos bästa frissan ever =) , salong divine.
när jag så kom hem vid 16 tiden så var det bara att ställa sig vid spisen o laga mat ,oscar hade beställt mjölkstuvade makaroner o grillkorv. nu har jag äntligen satt mig ner o hunnit hinka i mig en kopp kaffe , det blir min middag idag. matlusten är som bortblåst men den kommer nog tillbaka sen nån dag som den brukar. =)
när jag likaså har slöat idag så har jag passat på att ringa o grejja o har jag tur så kan jag kanske ha fått napp på ett jobb ....jag håller tummarna att jag har  riktigt mycket tur =)....ingen barnlek att fixa jobb kan jag intyga......nu lämnar jag datorn för en stund .....hej hej

Inga kommentarer: