lördag 11 februari 2012

fröken risig har pysslat

.....idag känner jag mig som fröken risig ,har oturligt nog gått o blivit förkyld som jag sa i mitt tidigare inlägg torrhosta ,huvudvärk o snuvig. inte gilla alls ,men det är bara att bita ihop o försöka göra nåt vettigt ändå.
jag har tvättat kläder , hängt /vikit tvätt ,diskat o andra diverse sysslor men jag har oxå bakat. idag har jag nämligen bakat semlor =). då var jag betydligt piggare än vad jag är nu i kväll o det var tur för annars hade jag aldrig orkat baka nåt.
efter det har jag mest bara slöat o sett tv. kl 20 ska jag se ännu mer tv för då är det gladiatorerna på tv4 =)....roger o oscar är hemma dem kom hem vid 18 tiden ,oxå anton kom hem men då han duschat o så så drog han i väg inte vill han sitta hemma en lördagkväll ...nänä......
oscar har varit i bowlinghallen det mesta av dagen o när han kom hem så sa han att han ätit såna där varma chips o nu är han alldeles röd o prickig ,allergireaktion.....typiskt .....tur vi har xyrlex hemma åt han då kanske vi slipper åka in med han till akuten.
under dagen medans jag hade ork bakade jag semlor =)
idag har jag varit ut på en promenad sprang in på kiosken  o spelade  diverse spel ,en liten slant vann jag trots allt på keno ,inget på dd men nu är det lotto så kanske om jag har tur så vinner jag ....=)...ha en bra kväll ....

Inga kommentarer: