tisdag 14 februari 2012

en tråkkväll , inget att göra

dagen har varit tråkig inte gjort mycket vettigt. roger o pojkarna for i väg strax före kl 14 o jag fick egen tid o det var verkligen behagligt ,lugnt, skönt o tyst den timmen dem var hemifrån. på eftermiddag fick vi  fikafrämmande o det gladde mig verkligen eftersom jag bakat tårta på morgonen. =).....
sen tidigare i kväll så var det meningen att jag o anton skulle ut o promenera o gå förbi affären för han vill ha lite godis o sånt. då jag hade diskat o plockat o tagit en dusch så hade han bäddat ner sig i soffan o orkade inte följa med så det blev jag ensam som gick i väg o fick bära hem några varor.
är dem bortskämda eller vad ?.......det är konstigt att är jag borta ,då fixar sig allt här hemma ,men är jag i närheten så är det alltid mamma hit o mamma dit o jag ska bara vara där då dem ska ha mat o hjälp med nåt.....skulle behöva åka i väg på semster tror jag verkligen. =).....jag måste fundera starkt ,för det gör dem bara gott då dem upptäcker att  dem fixar utan att jag måste vara i närheten o det gör mig oxå gott att få komma bort o göra annat än hushållsysslor.
nåja jag har bara varit hemma o slöat o haft tråkigt o hört pojkarnas "tjafs" med varandra. har dem inget att göra så retas dem med varandra.
ser fram emot att sjuklingarna snart blir frisk så att dt återgår till vanliga rutiner. nu ska jag inte klaga. kvällen keno gav mig en lite vinst på 20 kr......
tror jag ska  bädda ner mig o läsa min bok ett par timmar ....sov så gott.......

Inga kommentarer: