måndag 3 mars 2008

i ett lugnare tempo


....nu är det kväll. jag har precis sett anna phil. nu är det amerikanska idol ,man ska aldrig sluta förvånas över hur olika vi människor är....haha...ett gott skratt förlänger livet sägs det ju,då måste jag bli si sådär 100 år el nått för skratta gör jag ofta...haha.
kvällen har varit lite lugnare än vad dem brukar va,visserligen har jag tvättat , ställt fram microvärmd makaronilåda( som jag lagade i går ,) plockat, diskat och sånt, men i ett lugnare tempo , p g a värken.
idag är det första dagen jag jobbat 75% och det har gått relativt bra ...haha.
nu har pojkarna lagt sig och jag hör bara tvn.jag känner mig ganska trött så jag lär nog somna så fort jag lägger ner huvudet på kudden...haha.
på morgon kändes det kallt ute när jag stod och väntade på bussen...brr. tänk så bortskämd man blivit då vintern varit så mild som det ändå varit. typiskt att all snö kommer nu ,den kunde ju ha kommit tidigare,vid jul hade varit bättre. nu vill jag ju att det ska bli vår...haha.
då jag hade lunch sprang jag in och efter en lång stund hittade jag ett par nya jeans ,som jag ville ha,så jag slog till och köpte dem.det tog så lång tid att jag inte hann käka men jag överlever att hoppa över ett mål mat...haha.
kenovinsten i kväll blev hela 50 kr.
avslutar bloggandet för ikväll med att säga sov gott god natt kram/tingeling

Inga kommentarer: