onsdag 19 mars 2008

fullt upp

jaha då var man här. ganska mycket trött så här på kvällen...haha.
dagens schema har varit fulltecknat.
trött som attan i morse,trots att jag sovit ganska bra.nåväl jag tog mig till jobbet. jobbade mina timmar innan jag fick åka buss hem så var jag till sjukgymnasten,välbehövligt som alltid.
känner mig hyffsat mjuk i nacken.
har hunnit med att städa innan det var dax att åka iväg ner på byn för att lyssna på en föreläsning om astma och allergi. jag sitter med i styrelsen och är sekreterare och väntades komma och lyssna. intressant var det verkligen. efter en timme så tyckte jag det var nog för jag ville ju hem till pojkarna ,som var ensamma hemma . roger följde med och lyssnade.
vi passade på att springa in på äffären och handla billigt godis så att jag kan fylla påskägg ,som pojkarna får på påskafton. handlade även åt oss själva ...haha.det va extrapris och då vill man passa på att handla hem.nu har jag krypit under täcket med datorn i knät ,det är tyst i huset förrutom att jag hör lillemans snarkningar och tvn som surrar.
ingen kenovinst i kväll...nu börjar hoppet svika jag får ju aldrig vinna nån större summa....haha
turen vänder ,det måste den göra snart.
måste ta och hålla upp ögonlocken med tändstickor om jag ska se vad jag skriver. kanske bäst att avsluta här för det var jobbigt att hämta tändstickor...haha. söta drömmar/kramiz

1 kommentar:

Anonym sa...

hej ting jag skriver här fast det ä fredag morgon tio i åtta ska göra mej klar för pimpeltävlingen nu klev upp sex kunde inte sova som vanligt vilket väder det är hör av mej ikväll nä har inte haft sex ha ha ser vad du tänkte när du läste men tyvär får nog gå i kloster