söndag 11 augusti 2013

oväntat braig dag

ja så har den här dagen övergått till kväll ,en oväntat braig söndag. ensam hemma som vanligt då svamlade jag mest och grejade. bästaste vännen hörde av sig och jag blir alltid glad att höra din röst =)...tack för att du tänker på mig.
ett tag senare vid kl 12.30 så ringde min far ,han var påväg ner på byn för att spela och komma i från och göra nåt annat. han ville att jag skulle möta han på byn så skulle vi i väg på kiosken och spela.
eftersom jag inte hade nåt speciellt att göra så klädde jag på mig och drog i väg upp på byn.
när vi hade spelat så åkte vi hem till mig och han fick äta korvmacka och min hemkokta jordgubbskräm det tyckte han om. efter en stund så kom bästaste vännen upp och hälsade på ,så KUL. =)....MYSIGT att tillbringa tid med dig min diamant. önskar mig fler mysiga och kuliga stunder. =)....vi var i väg ut och rantade med min far och sen på eftermiddag for han till lillasyster för att fortsätta jobba och bästaste vännen for hem. kvar hemma ensam var jag ,tråkigt. =(.....
nåja en stund senare hörde en kompis av sig ,kul =) , hon frågade om jag ville ha besök när hon likaså passerade byn ,klart hon var välkommen till mig.
när hon varit här ,druckit kaffe och surrat  ett tag så åkte hon hemåt. trevligt att få surra ,lite tjejsnack är alltid trevligt =)......
hmm...ensam igen....jag trampade i väg upp på affären för att handla några saker för att ha lite mat när Oscar kommer i kväll.
nu är jag åter hemma ensam och jag har kokat saft. nu tror jag det blir vila o slappa en stund och fundera på vad jag ska göra sen.
det är fint väder ute idag =).....kanske skulle hä mig ut en sväng till om jag orkar .....
jaja det har varit en oväntat braig dag.
tänker på dig min diamant hoppas din eftermiddag/kväll varit bra. hör gärna av dig snart igen och lämna kommentarer ,de gör mig alltid gott och värmer.....nu ska jag kolla om jag vunnit på mina kenorader. inget vann jag på hästarna idag heller.....
är tillbaka sen igen ,hej så länge
står vid spisen o kokar saft

Inga kommentarer: