tisdag 13 augusti 2013

min dag och kväll

på eftermiddag så började jag plocka och bära för att få komma in i min nya lägga bara nåt hus här bredvid. jag fick trevligt besök när jag var i läggan och plockade ,så MYSIGT att du tittade förbi bästaste vännen min. jag kommer drömma sött det vet jag . =) ser fram emot fler trevliga besök det vet du =)....och tack för ditt besök i kväll jag blir alltid så glad att träffa dig. pappa uppskattade att du tittade förbi. =) han sitter här fortfarande och surrar undrar när farsgubben somnar egentligen.....
alltså min far kom ner på byn vid 17  i eftermiddag och han stannar till i morgonbitti. vi åkte i väg ut för att jag behövde handla några saker.
jag har varit i läggan och plockat ,burit smågrejs och fått upp gardiner. när jag gjort det var klockan vid 20 och kort därefter kom bästaste vännen och hälsade på ,Anton och Roger också . efter att ha surrat och druckit kaffe så gick vi över till min nya lägga sen blev jag o pappa ensam en stund senare kom Oscar hem och nu surrar dem för fullt ......jag skulle helst gärna sova men jag undrar hur det ska gå att kunna somna. jag sover i soffan i natt.
i morgon är det jobb som vanligt för mig och sen blir det att fortsätta flytta för att blir klar och sen ska bara ettan städas ur borde vara klar på ett par dagar med flytt o städ.
hoppas du får sova gott o drömma sött diamanten min.  kram till dig. hör av dig när du vill tänker på dig.
sov så gott och  dröm sött

Inga kommentarer: