tisdag 6 juli 2010

nu är jag tillbaka här


och klockan är 22.04 och det är lugnt o tyst ,endast tvn surrar. roger o oscar är i sovstugan o anton ä ute på byn med sin brutta ,även idag har jag sagt en tid åt honom kl 23. då han inte ska upp å jobba bryr jag mig inte hur länge han är ute om jag vet vad han pysslar med. men om han ska orka sköta sitt jobb (som han vill själv) så måste han lyssna på lilla mamma's regler som är följande : jobba humana tider ,inte för många timmar o äta och sova ordentligt. och han är en klok ung man o lyssnar=).

roger o oscar kom ner på byn vid 13.30 ,då hade jag hämtat ut oscar's nya cykelhjälm (en födelsedags present) ,som han blev mycket glad över.=). mina pojkar är ganska bortskämda =)... vilket inte alltid bra.

oscar fick höra att det var marknad så fort hojjade han i väg och träffade en kompis. jag o roger tog en promenad till marknaden. jag kände att jag inget behövde ,men väl där hittade jag en ny plånbok (jag behövde en ny) min gamla hade börjat gå sönder . nåt annat köpte jag inte till mig själv. jag köpte roger o pojkarna varsin t-shirt. roger köpte oxå en ny plånbok o några penslar. fort hade vi gått runt och fortsatte ut på byn o hem.

eftersom det varit så varmt hela dagen så orkade jag inte stå vid spisen och dem hade bråttom upp till bergträsk så blev det en pizza till middag. oscar ,en kompis o roger for vid 17 tiden.

ensam igen , så jag har dammsugit o plockat lite sen ringde anton o sa att han var påväg hem o vrålhungrig ,så jag ställde mig vid spisen och lagade makaroner korv o en omelett =) alltid något. det går betydligt mindre mat ,när två stycken inte är hemma o tömmer kylen ,snart måste jag nog ändå fylla på den lite =). fil ,mjölk o pålägg har jag handlat men det är ju ingen mat egentligen. det blir automatiskt mindre matlagning när det är sånt här sommarväder.

jag slumrade till en stund på soffan tidigare i kväll så speciellt trött är jag inte än ,men jag tror ändå att jag snart ska bädda ner mig o läsa en stund. jag kliver väl upp tidigt som vanligt i morgon för att väcka anton så när klockan passerat 23 har jag nog bäddat ner mig =). hoppas jag vaknar o får se lika fint väder som idag./ting

Inga kommentarer: