söndag 13 juli 2008

söndag förmiddag


....klockan har hunnit bli 11.30. jag har varit riktigt slö denna morgon..haha...sista sovmorgon för i morgon börjar jag jobba igen....har varit vaken och läst men somnat om . klev ur sängen 10.30 tyckte det var dax att göra lite nytta. roger o pojkarna har farit bort ,roger skulle svetsa uti nån traktor hos bonden. jag har det lugnt och skönt här hemma. jag vet inte när dem kommer hem , men tids nog hör dem nog av sig. jag har diskat och plockat undan och tagit reda på tvätt. efter jag bloggat har jag tänkt läsa och ta det lugnt ,ladda batterierna till i morgon.

var i väg och fiskade i går kväll . bara småaborrar fastnade på min krok roger och min bror var dem som fick ett par lite större aborrar.

vi fiskar snart igen L eller hur? ....

sitter här med en mugg te ,tittar ut genom fönstret det har blivit lite molnigare och blåser lite. då jag hängde ut tvätt för ett tag sen var det soligt och varmt ,bara det får va uppehåll så att kläderna hinner torka i alla fall. tänk det har inte varit många soliga dagar på min semester ....jag hade ju önskat mig sol alla dagar i tre veckor....haha...nu ska jag läsa en stund men jag kommer snart tebax/kram

Inga kommentarer: