lördag 7 januari 2012

lördag

och jag har sysselsatt mig så även denna dag. roger o oscar åkte upp mitt på dagen till garaget o kvar hemma blev jag o då har jag bla  bakat tekakor o emellanåt vilat såna där micropauser. vid 14.30 fick ajg oväntat främmande o vad bjuder man på då om inte en kopp gevalia o fikat idag en macka med ost o gurkskivor på o ambrosiatårta. först kom min bror o hans sambo o deras sötagnes sen kom anton o hans kompis hem o även dem ville fika mackor.
nu har en del av främmandet åkt kvar hemma är jag anton o hans kompis. funderar på om jag ska va slö resten av dagen , min hjärna säger nej min kropp säger ja ,vad gör jag då?....hmm....middag skulle jag behöva göra men vet inte vad dem vill käka el när dem andra kommer hem , så jag avvaktar i väntan på att höra av dem.
har lämnat in en dd idag få se hur det går ,är en svår omgång denna lördag. jag hoppas jag prickar in dagens dubbel o ger mig en liten vinst iaf.....=) ,men jag har ju en chans att vinna även på lotto o keno så jag håller de tummar jag har på en vinst denna kväll....=).......hej hej

Inga kommentarer: