söndag 15 januari 2012

eftermiddag

när klockan var strax efter kl 14 så klädde jag på mig o drog i väg ut på en promenad o strax före kl 15 var jag åter hemma o då började jag förbereda dagens middag som blev taco's. jag gjorde en sallad men kom på att jag skulle ha haft ett salladshuvud så jag klädde på mig o gick ut på affären för att handla. som vanligt blir det alltid lite extra som får följa med hem från affären.
en tung påse fick jag med mig hem o när jag klev in genom dörren så trodde jag min arm skulle gå utav....men ingen rast ingen ro för det jag fortsatte med salladen o i samma veva så gjorde jag en ost/skink/broccolipaj. sen var det dax att göra klart dagens middag.
idag bjöd jag en kompis som kom o käkade med oss ,trevligt med matgäster =).....
eftre maten så blev det kaffe o fika. nu en kort vilopaus innan bingolotto börjar. jag som var tveksam om jag skulle spela o i så fall bara med en lott ,men roger kom hem med en lott åt oss var.......tur att dte bara är en timmes program.
funderar på att ta en långpromenad senare i kväll .....undrar om jag får nån med mig el om jag får gå själv ja det får jag se ..........ha en trevlig kväll så är jag tillbaka senare .....

Inga kommentarer: