torsdag 26 januari 2012

denna torsdag ....

...så har även den här dagen gått o nu är det kväll. har gjort bla  diverse sysslor ,ringt o grejjat ,lagat mat ...mellan varven har jag vilat min värkande kropp. det mesta av förmiddagen slöade jag medan tankarna snurrade för fullt. jag hoppas o tror allt ska lösa sig till det bästa.
när oscar kom hem från skolan strax före 13.30 så var han megahungrig ,lika bra att jag ställde mig vid spisen för att laga mat, dagens tidiga  middag : mjölkstuvade makaroner, vilket är en favoritmåltid för oscar. =)han åt med god aptit ,även jag åt för pasta tycker jag oxå mycket om.
sen blev det vila en del. då roger kom hem o hade varit hemma ett tag så åkte vi ut för att handla för som vanligt gapade kylen tom.
anton o hans kompis har varit här hemma mycket för ovanlighetens skull. dem for i väg upp till garaget o kom ner igen o har tillbringat en lång stund här i kväll. i morgon är dem lediga o sover uppe i sovstugan o jag behöver inte väcka dem i morgonbitti , den enda som ska ha väckning i morgon är oscar. jag kliver upp tidigt i morgon som vanligt.=)
ikväll har vi haft trevligt främmande ,en kompis som varit här ,druckit kaffe,fikat o surrat.=) nu är det dax att koka en kopp te o äta en smörgås o sen krypa ner under täcket med min bok. sov så gott

Inga kommentarer: