lördag 21 januari 2012

lördagen i helhet

vi åkte ut o handlade sen skjutsade dem hem mig o for i väg upp till rogers föräldrar. kvar hemma var jag i ett par timmar ,närmare bestämt fyra hela timmar.
egen tid o då diskade o plockade jag ,slöade i soffan o såg tv efter det så var det dax att laga mat ,idag blev det taco's. när jag lagat mat  så tog jag en dusch o fixade till mig i håret o sminkade mig. när jag gjort det så satte jag mig ner för att äta en tacotallrik.=)
när klockan var närmare 17.30 så for vi i väg för att fira en kompis på hennes födelsedag o där blev vi ett långt tag ,trevligt att få surra lite o fika gofika. kul att hon gillade presenten jag hade méd mig ,en fin ljuslykta o ett blockljus.
ganska precis kl 20 var vi hemma ,så jag placerade mig i soffan framför tvn för att se gladiatorerna på tv4. medan jag låg här i soffan så hörde en god vän av sig ,det blev ett långt samtal o det är alltid väldigt kul att höra av dig min vän.
medan jag sitter här o trycker på tangenterna så har jag satt oscar o roger i jobb =), dem viker o hänger tvätt ,skönt att nångång få hjälp med de sysslorna.
kvällens outfit:   vitt linne med bred spetskant nertill veromoda, rosa top från only med 3/4 ärm o  svarta blanka tights
vad jag ska göra mer denna kväll vet jag inte , jag tror det blir en hemma kväll. det snöar o är inte speciellt trevligt väder ute för att ta en långprommis ,skulle nog kanske ta en tripp upp o hälsa på min äldsta son ,har inte sett han så mycket de sista dagarna , bara mest pratat med han på telefon då han haft tid .......ja jag får se vad vi hittar på......hej så länge.....

Inga kommentarer: