fredag 14 oktober 2011

pannkaka o hallonsylt

det är dagens middag för den som vill äta här idag. nå mer avancerat har jag inte tillagat. rörde ihop en pannkakssmet o en skjuts in i ugnen då upptäckte jag att vi hade nästan ingen sylt kvar. men duktig på att lösa problem som jag är så tog jag fram hallon från frysen o kokade sylt ,snabbt o enkelt...=)
oscar ringde för en stund sen o sa att han skulle hem till en kompis...hmm...å maten som är klar...jaja....han får väl äta sen då. anton kommer efter kl 16 då han slutat för dagen ,roger dyker upp nångång efter kl17.......
fredag idag och jag har vilat en del känner mig lite piggare faktiskt ,men som vanligt har jag ju denna kroppsliga värk men det får jag ju leva med. det är ju bara fredag en gång i veckan o jag hoppas kunna hitta på nåt roligt att fördriva fredagkvällen med. kanske åka bort en sväng el nåt. hemma vill jag bara INTE  sitta hela kvällen. ja det är bara vänta o se hur denna kväll blir o vad de andra hittar på.
om jag får tråkigt o bara blir hemma framför tvn så kan jag ju alltid se idol 2011 på tv4 kl 20.00......=).....jag hoppas på en stor vinst ikväll på keno ,då skulle jag iaf bli lite glad....are.....=)

alla dessa dagar och år
var det livet  ?....en enkel fråga ,ett klurigare svar för jag måste ta en funderare .....
hej på en stund /tingeling

Inga kommentarer: